Äppelpaj

Äpplen
Kanel
150g margarin
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vanijsocker

Gör så här:
Smörj och bröa en pajform. Skala, kärna och klyfta äplen och lägg i fomen så att det täcker botten. Kör äpplena på högsta effekt i micron tills de blir mjuka. Blanda margarin, socker, mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och arbeta i hop till en smulig deg: antingen med fingrarna eller med elvisp. Strö kanel över äpplena och bred ut smör degen övest. Grädda i nedre delen av ugnen i 200° tills pajen är gyllene

Efterrätters tävling


Sufflér

Kladdkaka

Hallon paj

Pannacotta rutor med hallon

Päron paj

cupcake

HemKunskap Privat Ekonomi film (Sebino/Agge/Elias)

http://www.youtube.com/watch?v=xVbPNMSqPRg&feature=youtu.be !

RSS 2.0